Suomi
Gamereactor
uutiset
Skate 2

Skate 2 tulee tammikuussa

EA vahvisti skeittipelin julkaisupäivän

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rullalautailupelien eliittiin kertaheitolla noussut Skate saa jatkoa 22. tammikuuta, kun Skate 2 tärähtää kotimaan kauppoihin. Uutukainen pyrkii tarjoamaan edeltäjäänsä täydellisemmän lautailukokemuksen, jossa oman tyylin esilletuonti on keskeisenä teemana. Mukana on tuntuvasti enemmän erilaisia temppuja, ja pelaajat voivat esimerkiksi siirrellä puistonpenkkejä parempien temppupaikkojen luomiseksi. Innokkaimmat pääsevät tunnustelemaan skedeskeneä jo joulukuussa, jolloin pelin kotisivuilla lanseerataan nettipohjainen Graphics Creator -työkalu. Työkalun avulla voi luoda omia vaatteita ja lautoja pelissä käytettäväksi.

Skate 2Skate 2Skate 2Skate 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Skate 2Score

Skate 2

ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

Skeittipelin jatko-osa parantaa edeltäjäänsä lähes kaikin tavoin, mutta keskeneräisyyden tuntu jättää ikävän maun suuhun.

0
Muistojen maailmassa Skate 2

Muistojen maailmassa Skate 2

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Skate 2 julkaistiin tasan 10 vuotta sitten. Gamereactorin avustaja Tero Kerttulalle tapahtuma oli merkittävä, ja hän kertoo nyt kaikille, miksi. Lue artikkeli täältä. ...

0
GRTV: Skate 2 -videoarvio

GRTV: Skate 2 -videoarvio

UUTINEN. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

New San Vanelona kutsuu virtuaaliskeittareita luokseen, mutta mikä on lopullinen tuomio Skate 2:n laadusta? Gamereactorin videoarvio paljastaa kaikkien maiden arvosanat!



Ladataan seuraavaa sisältöä