Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
uutiset
NHL Legacy Edition

Vanha konsolisukupolvi saa sittenkin uuden NHL-pelin


Facebook
TwitterReddit

EA:n NHL-pelien julkaisut ovat kotimaassamme odotettuja tapauksia, ja ne onnistuvat kiilaamaan aina itsensä myyntilistojen kärkeen. Tänä vuonna näytti jo siltä, etteivät PS3:n ja Xbox 360:n omistajat pääse testaamaan taitojaan uudessa änärissä, mutta toisin kuitenkin kävi. EA:n verkkosivulla kerrotaan, että kyseiset konsolit saavat aivan oman NHL-pelin, joka on nimeltään NHL Legacy Edition.

Kyseisellä sivulla listataan muutamia pelin ominaisuuksia, ja sen kerrotaan muun muassa sisältävän 9 vuoden aikana nähdyt suosituimmat pelimuodot ja uudistukset. NHL 94 -pelimuoto näyttää myös tulleen jäädäkseen. Peli sisältää luonnollisesti joukkueiden uudet kokoonpanot ja aikataulut. Käy katsomassa täysi lista pelin sisällöstä EA:n verkkosivulta.

Tässä vaiheessa tuntuu siltä, että kyseessä saattaisi todellakin olla vain NHL 15 -peli kaikkine päivityksineen, mutta uusilla kokoonpanoilla varustettuna. Sivustolla ei näet listata yhtään uutta ominaisuutta kyseiseen peliin.

NHL Legacy Edition
NHL 15 luisteli viime vuonna nykyiselle konsolisukupolvelle, ja tänä vuonna saatamme nähdä viimeisen PS3:lle ja Xbox 360:lle julkaistavan änärin.