Suomi
Gamereactor
uutiset
Ancestors: The Humankind Odyssey

Assassin's Creed -sarjan luojan uudessa pelissä käydään läpi ihmiskunnan historiaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Assassin's Creed -sarja sai aikoinaan alkunsa Patrice Désiletsin kynästä, tosin mies jätti sarjan taakseen Assassin's Creed: Brotherhoodin jälkeen. Hän ei ole kuitenkaan pyöritellyt peukaloitaan, sillä hän perustanut oman Panache Digital Games -yrityksen. Firma on työskennellyt viime vuoden joulukuusta lähtien uuden peliprojektin parissa, josta Game Informer -sivusto on nyt paljastanut ensimmäiset tiedot.

Désiletsin seuraava peli on PC:lle julkaistava Ancestors: The Humankind Odyssey. Sitä kuvataan tarinavetoiseksi yksinpeliksi, jossa on nähtävissä vaikutteita myös avoimeen maailmaan sijoittuvista massiivimoninpeleistä. Mies mainitsee esimerkeiksi Day Z:n ja Minecraftin, mutta kyseessä ei ole mikään palikkamainen tuotos. Tavoitteena on luoda AAA-luokan peli.

Assassin's Creed -sarja on sidottu historiallisiin tapahtumiin, eikä uusi peli hylkää tätä trendiä. Peli hyppii ajassa ja paikassa, mutta tällä kertaa ei seurata kahden liittouman ikuista sotaa. Sen sijaan tarkastelun keskipisteeseen nostetaan erilaiset historian käännekohdat, joissa ihmiskunta oli vaarassa tuhoutua täysin.

Kehittäjän mukaan kyseessä on episodimainen ja tarinavetoinen kokemus, tosin maailmaa voi tutkia myös vapaasti:

"Voit nimittää [episodeja] tehtäviksi tai tasoiksi. Emme ole vielä lyöneet nimitystä lukkoon", Désilets kertoo. "[Niiden läpäisemisen jälkeen] jätämme pelaajat [tutkimaan] systemaattisesti luotua ja yhtenäistä maailmaa, joka tuo mieleen Day Z:n tai Minecraftin."

Ancestors: The Humankind Odyssey

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä