Suomi
Gamereactor
uutiset
Among the Sleep

Among the Sleep nappasi PLAY 15:n pääpalkinnon

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viikonloppuna Hampurissa järjestettiin tapahtuma nimeltään PLAY 15 Festival for Creative Computer Games. Siellä juhlistettiin luovia pelejä ja esillä oli yli 150 nimekettä 20 maasta. Palkintoja jaettiin kolmessa kategoriassa, jotka olivat Most Creative Game, Most Innovative Newcomer ja Audience Award.

Most Creative Award oli tapahtuman pääpalkinto ja sen nappasi itselleen Krillbite Studion Among the Sleep. Kyseisessä pelissä ohjastetaan parin vuoden ikäistä taaperoa ja tapahtumat kuvataan hänen näkökulmastaan.

Most Innovative Award meni pelille nimeltään Lucid. Kyseessä on kolmiulotteinen tasohyppely, joka on luotu pelkästään neljän hengen kehitystiimin voimin.

Audience Awardin pokasi Jolly Jousting, jota kuvataan interaktiiviseksi keskiaikaiseksi tapahtumaksi. Siinä kaksi henkilöä taistelee keskenään perinteisissä turnajaisissa.

PLAY 15 -tapahtumasta voi lukea lisää informaatiota tapahtuman kotisivulta. Palkintojen lisäksi festivaalilla järjestettiin näyttelyitä, luentoja ja workshoppeja.

Among the Sleep

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Among the SleepScore

Among the Sleep

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Hyvästä ideasta ponnistava peli kompuroi kuin piltti pimeässä.



Ladataan seuraavaa sisältöä