Suomi
Gamereactor
uutiset
NHL 16

NHL 16:n SM-kisat alkavat Digiexpossa ja verkkoturnauksessa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

NHL 16 -pelin Suomen mestaruuskilpailut alkavat kolmella päivittäisellä karsintaturnauksella tänä viikonloppuna käynnistyvillä Digiexpo-messuilla. Karsintoihin on mahdollista osallistua myös verkkoturnauksessa, jonka Suomen Xbox ja EA Sports järjestävät Livegamers-verkkosivuston kanssa. Karsintaturnauksien parhaat pelaajat kutsutaan mukaan finaalitapahtumaan, joka pidetään uudenvuodenpäivänä 1.1.2016 Helsingissä. Yle televisoi finaalipäivän ottelut Areenassa ja Yle TV2 -kanavalla.

Suomen mestarille on tiedossa tittelin lisäksi kahden henkilön palkintomatka 2016 jääkiekon MM-kisoihin Pietariin toukokuussa. Karsintaturnausten voittajat saavat puolestaan palkinnoksi kaksi lippua 2016 nuorten jääkiekon MM-kisoihin Suomen otteluun, jotka pelataan Helsingissä 26.12.2015 - 5.1.2016.

Jos haluat todistaa omat Änäritaitosi, niin ilmoittaudu pian mukaan. Osallistumisohjeet löydät alta tai Livegamersistä.

NHL 16

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan eSports jääkiekon SM-kisojen DigiExpo-karsintoihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Laita viestiin seuraavat tiedot:

Otsikko: DigiExpo 2015 -turnaus
1. Nimesi tai nimimerkkisi, jos et halua pelata omalla nimellä
2. Päivä, jolloin haluat pelata (perjantai, lauantai tai sunnuntai)
3. Ikäsi
4. Puhelinnumerosi

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, saapumisohjeet Messukeskukselle, aikataulut ja säännöt. Ilmoittautuminen on mahdollista myös paikan päällä, mikäli turnauksessa on vapaita paikkoja.

DigiExpo-turnaus pelataan Microsoftin Xbox-messuosastolla 6c99. Mikäli et pääse paikalle tai mahdu mukaan messuilla käytäviin karsintoihin, niin sinulla on mahdollisuus osallistua Livegamersin järjestämään online-karsintaturnaukseen. Online-karsintaturnaus järjestetään 9.11.2015-20.12.2015.

NHL 16NHL 16

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
NHL 16Score

NHL 16

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Kimmon arviossa EA:n uusin kiekkopeli.



Ladataan seuraavaa sisältöä