Suomi
Gamereactor
uutiset
Rainbow Six: Siege

Rainbow 6: Siegen sisältö avautuu grindaamalla tai rahalla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Joulukuun 1. päivä saapuva Rainbow Six: Siege on siis täysiverinen pelijulkaisu, tosin siitä löytyy myös F2P-pelien piirteitä. Tämä käy ilmi etenkin pelin lisäsisällön avaamisessa.

Ubisoft on blogissaan avannut hieman suunnitelmiaan DLC:n suhteen. Kaikkeen pääsee käsiksi ilmaiseksi ja esimerkiksi kartat ja pelimuodot avautuvat kaikille välittömästi niiden julkaisussa. Sen sijaan uusien kahdeksan operaattorin avaamiseen vaaditaan melkoista grindaamista. Yhtiö arvelee, että yhden avaamiseen vaaditaan noin 25 tunnin panostus. Niinpä kaikista kahdeksasta nauttimiseen täytyy pelille uhrata joko 200 tuntia tai vaihtoehtoisesti pulittamalla oikeaa rahaa.

Lokakuun lopussa uutisoimme Rainbow Six: Siegen sisältävän kahdenlaista valuuttaa. Renown karttuu pelaamalla ja tätä käyttämällä voi uusia operaattoreita avata pulittamatta penniäkään. Tuolloin kehittäjä lipsautti pelin sisältävän myös Rainbow Creditsejä, joista he eivät sanoneet vielä mitään. Epäilimme niiden tarkoittavan mikromaksuja ja nyt nämä aavistelut ovat saaneet vahvistuksen. Yhden operaattorin saa auki 600 Rainbow Creditsillä, mikä tarkoittaa 3,99 punnan (5,70 euron) sijoitusta. Crediittejä voi ostaa myös isommissa könteissä, mutta täydellistä hinnoittelua ei vielä paljastettu.

Creditseillä saa ostettua myös uusia ulkoasuja aseisiin, jotka eivät vaikuta kuitenkaan mitenkään niiden ominaisuuksiin. Pelaajat voivat myös sijoittaa Renown boostereihin, joiden avulla kokemus karttuu nopeammin.

Peli tuntuu siis sekoittavan selvästi F2P-peleistä tutuiksi tulleita mekaniikkoja täysihintaiseen julkaisuun. Mitä sinä olet mieltä tällaisesta liitoksesta? Vaikuttaako se täysin loogiselta askeleelta nykyisessä pelitilanteessa vai onko Ubisoft hamuamassa liian ahneesti pelaajien pennosia?

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?



Ladataan seuraavaa sisältöä