Suomi
Gamereactor
uutiset
Final Fantasy VII: Remake

Aikooko Square Enix laajentaa Final Fantasy VII:n tarinaa?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Final Fantasy VII: Remake ei ole todellakaan pelkkä suora käännös tästä klassikosta, sillä esimerkiksi taisteleminen on vedetty täysin uusiksi. Tästä saatiin maistiainen viimeisimmän trailerin myötä, jonka voit nähdä uutisen lopusta. Nyt vaikuttaa myös siltä, että Square Enix aikoo jollain tavalla uudistaa pelin tarinaa.

Pelin tuottaja Yoshinori Kitase kirjoittaa blogissaan, että uuden version avulla he voivat mennä jopa pidemmälle tarinassa ja maailmassa alkuperäiseen peliin verrattuna. Samalla hän toteaa, että pelin jakaminen useaan osaan sallii alkuperäisen juonen laajentamisen. Tämän myötä sen luvataan olevan entistäkin eeppisempi kokemus, josta voivat nauttia sekä vanhat Final Fantasy -fanit että uudet pelaajat.

Vaikuttaa siis siltä, että uutukainen saattaa erota klassikoksi nousseesta versiostaan melkoisesti. Mutta onko kyseessä enää sitten sama peli? Mitä sinä olet mieltä? Ovatko runsaat uudistukset tarpeellisia, vai olisiko Final Fantasy VII: Remaken ollut parempi pitäytyä perinteisemmällä linjalla?

HQ
Final Fantasy VII: Remake

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä