Suomi
Gamereactor
uutiset
Dark Souls

Dark Souls -lautapeli takoo hullua tulosta potkustartissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

From Softwaren kulttiklassikko Dark Souls on loikkaamassa seuraavaksi digitaaliselta puolelta lautapeliksi. Peliä työstää parhailaan firma nimeltään Steamforged Games, joka aloitti eilen sen lopullista rahoittamista varten Kickstarter-kampanjan. Ja kyllähän se potkaistiinkin liikkeelle ja suoraan maapallon kiertoradalle!

Dark Souls: The Board Game lähti hakemaan 50 000 punnan rahoitusta, mutta se täyttyi vain minuuteissa. Kirjoitushetkellä tavoite on ylitetty jo reilusti yli 10-kertaisesti ja kasassa on jo yli puoli miljoonaa puntaa eli noin 650 000 euroa.

Suosion ansiosta Steamforged on jo laajentanut "stretch goal" -lisätavoitteita ja luvannut printata lisää pelejä julkaisua varten. Siihen on silti vielä pitkä aika. Dark Souls: The Board Game on arvioitu ehtivän tukijoille vasta vuoden kuluttua eli aikaisintaan huhtikuussa 2017. Jos peli tai sen tukeminen kiinnostaa, niin käy tutustumassa kampanjaa tarkemmin täällä.

Dark Souls
Dark SoulsDark Souls

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Dark SoulsScore

Dark Souls

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Jonas rankaisi itseään From Softwaren synkeällä, masokisteille tehdyllä roolipeliseikkailulla.

1
Legoinen Dark Souls näyttää tältä

Legoinen Dark Souls näyttää tältä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Redditissä on saatu nähdä jotain aivan uutta ja outoa: Dark Souls: Lego Edition. PC Gamerin mukaan asialleen omistautunut fani päätti mallintaa alkuperäisen Dark Soulsin...



Ladataan seuraavaa sisältöä