Suomi
Gamereactor
uutiset
Tekken X Street Fighter

Tekken X Street Fighter -pelin kehitys on pistetty jäihin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime kuussa Bandai Namcon edustaja vahvisti, ettei Tekken X Street Fighter -peliä ole peruttu. Siitä huolimatta tämän kahden maineikkaan taistelupelisarjan yhdistävän tuotoksen kehitys on ollut melkoisen töyssyistä. Peli julkistettiin jo vuonna 2010, eikä siitä ole kuultu kovinkaan paljon uutta tietoa vuosien varrella.

Nyt Tekken X Street Fighterin tuottajana toimiva Katsuhiro Harada on kertonut Gamespot-sivustolle, että pelin kehitys on toistaiseksi keskeytetty. He haluavat pitää pelejä kehittäessä mielessä sen ydinyleisön. Tässä tapauksessa vastikään julkistetulla Street Fighter V:llä on jo oma innokas kannattajakuntansa, ja toisaalta osa odottaa kuumeisesti seitsemättä Tekken-sarjan peliä. He eivät halua repiä pelaajia pois kummaltakaan sarjalta, joten sopivan julkaisuajan löytäminen Tekken X Street Fighterille on hankalaa. Tämän myötä he ovat pistäneet projektin toistaiseksi jäihin.

Tekken 7:n julkaisun ajankohtaa ei ole vielä kerrottu, mutta sen odotetaan saapuvan markkinoille vielä tämän vuoden aikana. Mutta jää vielä nähtäväksi, milloin aika on kypsä Tekken X Street Fighterin julkaisulle. Todennäköisesti se nähdään aikaisintaan vuonna 2017 tai 2018. Toisaalta koko projektihan saatetaan vielä perua, mutta toivotaan ettei näin kuitenkaan käy.

Tekken X Street Fighter

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä