LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset
      Uncharted 4: A Thief's End

      Uncharted 4 on jo löytänyt tiensä kuluttajien käsiin

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Ei ole mitenkään tavatonta, että osa videopelejä myyvistä liikkeistä rikkoo julkaisijoiden aikatauluja AAA-nimekkeiden suhteen. Välillä odotetun pelin voi saada käsiinsä päivää tai paria aikaisemmin, mutta nyt julkaisijan ja kauppiaan välisiä sopimuksia on rikottu oikein urakalla. Uncharted 4: A Thief's Endin julkaisuun on aikaa vielä toista viikkoa, mutta Isossa-Britanniassa ja Saksassa peliä on jo lähetetty kuluttajille.

      Ehkäpä sekaannus liittyy Uncharted 4:n julkaisupäivän siirtoon. Alun perinhän pelin oli määrä saapua markkinoille 26. huhtikuuta, mutta julkaisu lykättiin 10. toukokuulle. Yksi selitys tapahtuneelle olisi se, että kauppojen toimituslistoihin on jäänyt kummittelemaan tuo vanha julkaisuaika. Neogaf-foorumilla on useita kirjoituksia siitä, kuinka Amazonin Ison-Britannian ja Saksan toimipisteet ovat jo lähettäneet peliä kuluttajille. Näyttää myös siltä, että peliä myyvät jo myös muut liikkeet.

      Sonyllä ei olla varmasti tyytyväisiä, sillä Uncharted 4:stä ei saa julkaista vielä edes arviota. Mikäli odotat peliä, kannattaa olla varovainen lukiessasi siihen liittyviä ketjuja. Todennäköisesti siellä kerrotaan jo juonipaljastuksia.

      Uncharted 4: A Thief's End
      Kuva Neogaf-foorumilta.

      Aiheeseen liittyviä tekstejä



      Ladataan seuraavaa sisältöä