Suomi
Gamereactor
uutiset
Destiny

Destiny-turnauksen pääpalkintona PS4-konsoli ja 12kk PS Plussaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Löytyykö pelitaitoja Destinyssä? Jos vastauksesi on kyllä, niin ei kannata missata Gamereactorin vastikään alkanutta uutta kilpailua. Huikeana pääpalkintona on kolme kappaletta Playstation 4 -konsolia, jotka ovat varustettu Bungien henkilökunnan nimikirjoituksilla. Jokainen saa mukaan lisäksi 12 kuukautta PS Plus -jäsenyyttä. Lue ohjeet alta, kokoa tiimisi ja osallistu!

Kilpailu on tiimipohjainen ja on heti käynnissä. Kisa-aika päättyy 7. lokakuuta kello 13:00. Alustana toimii PS4 ja osallistuminen edellyttää kansalaisuutta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa.

Osallistumiseen tarvitset siis kolmen pelaajan Fireteamin. Tavoitteena on suorittaa Strike nimeltään "The Wretched Eye" mahdollisimman nopeasti. Ota parhaasta tuloksesta kuvankaappaus ja lataa se kilpailusivulle. Kisatulosta saa yrittää parantaa niin monta kertaa kuin haluaa.

Kaksi parasta tiimiä ratkaisevat lopullisen voiton 3vs3 paras kolmesta periaatteella privaattiottelussa Gamereactorin suorassa lähetyksessä. Finaali järjestetään ja näytetään GR Livessä 14. lokakuuta kello 20:00 alkaen.

Destiny

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Destiny: The Taken King (DLC)Score

Destiny: The Taken King (DLC)

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Destiny 2.0 on uusi, uljas painos Bungien scifi-räiskinnästä, mutta miltä näyttää sen kruunava The Taken King -lisäosa?

0
Destiny 2 pyrkii palkitsemaan veteraanit

Destiny 2 pyrkii palkitsemaan veteraanit

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bungie suunnittelee erilaisia tapoja muistaa alkuperäisen pelin veteraaneja. Ehdot suorittaneet saavat käyttöönsä erityisiä emblemejä. Niiden ulkonäön pääsee katsomaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä