Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Bomberman R

Konami palaa pelibisnekseen?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bomberman teki paluun pitkän hljaiselon jälkeen Nintendo Switchin julkaisupelinä. Kyseessä on Konamin pelisarja, ja kyseenalaista mainetta niittäneellä kustantajalla näyttää olevan suunnitelmia.

Japanissa he julkaisivat ilmoituksia, joissa etsitään ohjelmoijia, suunnittelijoita, käsikirjoittajia ja muuta henkilökuntaa. Kuvissa on nähtävissä logoja sellaisista sarjoista kuin Suikoden, Tokimeki Memorial, Contra, LovePlus ja Castlevania. Konami etsii myös mobiilialustoille kehittäviä tekijöitä.

Näin äkkiseltään veto tuntuu siltä, että tulipa tyhjennettyä taloa liian innokkaasti potkien kaikki osaavat pelintekijät ulos, ja nyt on sitten pakko rekrytoida uusi henkilökunta firmaan.

HQ
Super Bomberman R
Photo: Konami

Kiitokset Dual Shockersille

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Helmikuun Xboxin kultapelit ovat tässä

Helmikuun Xboxin kultapelit ovat tässä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Xbox Liven niin sanotuilla kultatilaajilla on joka kuukausi ladattavissaan valikoima ilmaisia pelejä, ja sama tietenkin jatkuu myös helmikuussa. Pelattavaksi saadaan niin...

0
Super Bomberman R sai Solid Snakensa

Super Bomberman R sai Solid Snakensa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamereactor uutisoi taannoin, että David Hayter palaa rooliinsa Solid Snakena Super Bomberman R -pelin ilmaisessa päivityksessä. Päivitys on nyt linjoilla, ja mukana...



Ladataan seuraavaa sisältöä