Suomi
Gamereactor
uutiset
Cuphead

Ei Cupheadia PS4:lle tai Switchille - Macille ja Linuxille ehkä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hauskan näköisen, 1930-luvun animaatioista lainailevan Cupheadin julkaisu on lykkääntynyt raskaasti, mutta peliä ollaan edelleen kehittämässä Xbox-yksinoikeutena konsoleille. Yksinoikeussopimuksen voimassaolosta ja laajuudesta kertoo kehittäjä Studio MDHR, joka kirjoittaa nimimerkillä Teeth NeoGaf-foorumilla.

Kysyttäessä, onko Cuphead sataprosenttisesti Xbox-yksinoikeus, Teeth vastasi: "Kyllä, tämä peli tulee yksinoikeudella Xboxille ja PC:lle (Steam- ja Win10-versiot julkaisussa, GoG-julkaisu todennäköisesti pian sen jälkeen)."

Rivien välistä voi lukea, että mahdollinen jatko-osa saattaisi tulla useammalle konsolille, mutta ainakaan tätä ensimmäistä osaa ei kannata Playstation 4:lle tai Switchille odottaa.

Xbox-yksinoikeus ei onneksi sido PC-versiota pelkästään Windowsiin, vaan peli voi ilmestyä muillekin käyttöjärjestelmille. "Mac-versio tulee todennäköisesti jossain vaiheessa, ja ehkä Linux-versio sen jälkeen", kehittäjä sanoo.

Cuphead on määrä julkaista syksyllä Xbox Onelle ja PC:lle.

HQ
Cuphead

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
CupheadScore

Cuphead

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Pitkään sitä on saatu odottaa, mutta Cuphead on viimein ilmestynyt. Testasin menneenä viikonloppuna kuppipäisen sankarin piinaavan haastavan, mutta upean näköisen, tasoloikkaräiskinnän.



Ladataan seuraavaa sisältöä