Suomi
Gamereactor
uutiset
Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein II: The New Colossuksen kausipassin sisältö julki

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Wolfenstein II: The New Colossus julkaistaan tulevana syksynä, ja nyt tiedetään sekin, mitä kuuluu rapia 20 euron kausipassiin.

Lisäpaketti on nimetty Freedom Chroniclesiksi, ja luvassa on kolme erillistä tehtävää kolmella uudella hahmolla.

The Adventures of Gunslinger Joessa tähtenä on entinen jenkkifutaaja Joseph Stallion taistelemassa natseja vastaan Chicagossa ja avaruudessa.

The Diaries of Agent Silent Death seurailee Jessica Valiantia, joka on Office of Strategic Servicesin entinen agentti. Mimmi etsii totuutta operaatio San Andreaksesta.

Amazing Deeds of Captain Wilkins keskittyy saman nimiseeen kapteeniin, joka koettaa Alaskassa tehdä tyhjäksi Operation Black Sun.

Kaikki kolme hahmoa esitellään Freedom Chroniclesin esiosassa eli Episode Zerossa, joka on saapuvilla kaikille pelinsä ennakkoon varanneille ja toki kausipassin ostaneille.

Lisämateriaalin julkaisupäivästä ei vielä ole tietoa, mutta emopeli on kaupoissa 27. lokakuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Wolfenstein II: The New Colossus

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Wolfenstein II nyt Xbox Game Passissa

Wolfenstein II nyt Xbox Game Passissa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Xbox Game Pass sen kuin laajenee. Microsoft on paljastanut, mitkä nimikkeet saadaan palveluun seuraavien viikkojen aikana. Tänään 2. toukokuuta valikoimiin saadaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä