Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
uutiset
Fortnite

Fornitessa pelattiin hetki PS4:n ja Xbox Onen kesken samoissa matseissa

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Microsoft ja Sony ovat tunnetusti kovia kilpailijoita keskenään. Yksi seuraus tästä on ollut muun muassa se, etteivät PS4- ja Xbox One -pelaajat voi pelata samaa monialustapeliä yhdessä verkossa. Elokuussa tosin puhuttiin, että Microsoft on käynyt neuvotteluja Sonyn kanssa niin sanotun cross-platform play -ominaisuuden tuomisesta näille kahdelle konsolille.

Useat Fortniten pelaajat PS4:llä ovat nyt huomanneet saaneensa verkossa vastaansa vastustajia, joiden nimen perässä on välilyönti. PS Network ei salli moisia käyttäjänimiä. Tämä antoi vahvaa viitettä alustojen välisestä pelaamisesta.

Gamereactor otti yhteyttä Epic Gamesiin kysyen selvennystä. Heidän mukaansa menneenä lauantaina oli tekninen ongelma, joka mahdollisti alustojen välisen pelaamisen. Virhe on nyt kuitenkin korjattu.

Tapaus todistaa sen, että PS4:n ja Xbox Onen väliset yhteiset verkkokahinat ovat mahdollisia.

Toivottavasti Sony ja Microsoft pääsevät asiassa yhteisymmärrykseen, ja pelaajat pääsevät todella ratkomaan verkossa konsolisodan voittajan.

Fortnite