Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
uutiset
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of Warin kehittäjä puolustaa loot-laatikoita


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Odotettu jatko-osa Middle-earth: Shadow of War on pian täällä. Peli on kerännyt jo ennakkoon negatiivista huomiota mikromaksujen ja loot-laatikoiden vuoksi, jotka ovat omiaan ruokkimaan joidenkin pelaajien uhkapelitaipumuksia.

Laatikoissa on määrä jakaa pelaajille paitsi varusteita, myös kokonaan uudenlaisia örkkejä. Tämä on herättänyt epäilyksiä siitä, että osa pelin keskeisestä sisällöstä olisikin lukittuna satunnaiseen arvontaan luottavien mikromaksujen taakse.

Monolithin kehittäjän mukaan yllä mainitusta ei kuitenkaan ole kyse. Ohjaaja Bob Roberts puhui taannoin asiasta Eurogamerille sanoen, että peli edistyy normaaliin tahtiin ilmankin mikromaksuihin lankeamista. Tätä edistymistä voi kuitenkin nopeuttaa kaivamalla kuvetta, ja Robertsin mukaan näin houkutellaan myös vähemmällä vapaa-ajalla siunattuja pelaajia Shadow of Warin pariin.

Roberts vertaa loot-laatikoita erilaisiin vaikeustasoihin. Mikromaksuilla voi pelin vaikeustasoa laskea itselleen sopivaksi oman viihtyvyyden siitä kärsimättä.

Ovatko pelikokemukseen selvästi vaikuttavat mikromaksut hieno juttu sellaisissa peleissä, joihin käsiksi päästäkseen on jo ennakkoon pitänyt maksaa 60-70 euroa? Kommentoi alla.

Middle-earth: Shadow of War
Gamereactor

Juridiset tiedot

More

Copyright 1998-2018 - Julkaisija: Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Tanska.