Suomi
Gamereactor
uutiset
Death Stranding

Hideo Kojima analysoi pelinsä The Game Awards -trailerin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

IGN haastatteli taannoin Hideo Kojimaa, joka kehittää tällä hetkellä peliään Death Stranding. Uusi traileri nähtiin The Game Awards -tilaisuudessa.

Miehen trailerit tai viestintä yleensäkään eivät ole mitenkään päin selkeää, joten Kojima arvioi itse oman pelinsä trailerin. Kojiman mukaan Death Strandingin keskeisiä teemoja ovat elämä ja kuolema. Päähenkilö Sam löytää itsensä vedenalaisesta maailmasta, jonne pelissä päädytään jokaisen kuoleman jälkeen. Erikoiskykynsä ansiosta Sam voi tutkia paikkaa ennen palaamistaan elävien kirjoihin.

Trailerissa nähty sade on keskeinen elementti tulevaisuuden pelikokemuksessa. Se vaikuttaa orgaanisiin olioihin nopeuttamalla niiden vanhenemista. Kyseinen aine on itse asiassa nimeltään Timefall. Uudessa trailerissa nähty vauva on se sama, mikä on näkynyt aiemmissakin trailereissa. Vaavi on olennainen osa niin tarinaa kuin pelimekaniikkaakin.

Moninpeli on myös tulossa, mutta sitä ei tehdä millään vanhalla tutulla kaavalla. Kojiman mukaan kaikki tulee kyllä ajan kanssa selviämään.

Katso puheena ollut traileri alta.

HQ
Death Stranding

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Death StrandingScore

Death Stranding

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Tulevaisuuden lähettipalvelu luo yhteyksiä elämän ja kuoleman välille.



Ladataan seuraavaa sisältöä