Suomi
Gamereactor
uutiset
Pokémon Go

Pokémon GO'n joulutapahtumassa painopiste vesi- ja jäämonsuissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pokémon GO'n vuoden viimeinen tapahtuma on käynnissä 25. joulukuuta asti. Teemana ovat vesi- ja jäätyypin taskuhirviöt. Mahdollista on myös napata jouluista hattua pitävä Pikachu kokoelmaansa.

Niantic on jo jonkin aikaa lisännyt peliin olioita Pokémon Rubysta ja Sapphiresta, jotka ovat niin sanottuja kolmannen sukupolven pelejä. Alunperin ne julkaistiin Nintendo Game Boy Advancelle. Tämä lisäily alkoi taannoisesta Halloween-tapahtumasta.

Alla olevan kuvan perusteella mukana ovat ainakin Sharpedo, Snorunt, Feebas, Wailmer, Relicanth ja Milotic sekä legendaarinen Kyogre.

Tapahtuman jokaisena päivänä saa kertakäyttöisen Egg Incubatorin ensimmäisellä PokéStopilla. Myös pelin omassa kaupassa on tarjolla erityisiä esineitä. Näitä ovat Super Incubatorit, Lure Modulet ja Star Piecet. Star Piecet kasvattavat Stardustin saantia seuraavan 30 minuutin ajaksi.

Pokémon Go

Kiitokset Android Authoritylle

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Pokémon Go'n seuraava suunta on Alola

Pokémon Go'n seuraava suunta on Alola

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Niantic Labsin augmentoidun todellisuuden supersuosittu Pokémon Go saa valikoimiinsa ne seitsemännen sukupolven taskuhirviöt alkaen tänään 1. maaliskuuta. Uusi kausi...

0
Ed Sheeran nyt Pokémon Go'n vieraana

Ed Sheeran nyt Pokémon Go'n vieraana

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Muusikko ja Game of Thronesissakin piipahtanut Ed Sheeran esiintyy seuraavaksi Pokémon Go'ssa 22. marraskuuta juhlien uutta albumiaan Equals. Ennakkoon tallennettu...



Ladataan seuraavaa sisältöä