Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Seuraava sankarihahmo tulee muuttamaan Overwatchin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Seuraava ja toistaiseksi nimeämätön sankari Overwatchiin tulee olemaan "metan muuttava", kuten pelin ohjaaja Jeff Kaplan asian ilmaisi Overwatch Centralille.

Haastattelussa Kaplan käy läpi prosessia, jolla uusi sankarihahmo lisätään peliin, kuinka uuden pitää soveltua saumatta osaksi muuta kokonaisuutta ja niin edelleen. Sankari 27:n kanssa on kuitenkin menty ilmeisen pitkälle.

Kaplan huomauttaa myös, että pelin kasvaessa uuden sisällön lisääminen muuttuu vaativammaksi. Ei pelkästään yleisen tasapainon vuoksi vaan myös siksi, että uudelle hahmolle on lisättävä uusia asuja, emote-eleitä ja toki tarinallista pohjaa.

Tämä uusi hahmo tulee vaikuttamaan kaikkiin pelin osa-alueisiin, ja kehitystiimiin se ainakin tuntuu tehneen suuren vaikutuksen.

Mitä mahtaa olla tulossa? Kommentoi alla.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....



Ladataan seuraavaa sisältöä