Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
uutiset
PlayerUnknown's Battlegrounds

Muutoksia tulossa PlayerUnknown's Battlegroundsin siniselle alueelle


Facebook
TwitterReddit

PlayerUnknown's Battlegroundsissa on taisteltava muita pelaajia vastaan alati pienenevällä alueella, sillä rajana toimii maaginen sininen rengas. Pelaajien on pakko pysytellä sinisen renkaan sisäpuolella, koska muuten heidän energiamittarinsa laskee koko ajan, ja lopuksi nollaan asti. Tämä pelimekaniikka on ollut paikoillaan alusta asti, mutta Bluehole Studion mielestä parantamisen varaa on edelleen.

Koska PlayerUnknown's Battlegrounds on nyt lopullisesti julkaistu PC:llä (ja Xboxin Preview-ohjelmassa), haluaa studio ryhtyä toimiin koskien fanien pitkään huomioimaa asiaa. Sinisen alueen kiihtyvällä tahdilla pienenevä alue aiheuttaa sen, että ottelun loppuvaiheessa jäljellä olevilla pelaajilla ei läheskään aina ole riittävästi aikaa sopeutua muuttuneeseen tilanteeseen. Tämä siis luo tunteen, että peli itse - eikä pelaajan taitotaso - ratkaisivat voittajan. Uusimmassa Steam-viestissä selvennetään muutoksia, jotka ovat nyt käytössä testipalvelimilla.

Toisin sanoen nyt on enemmän aikaa juosta pois vahinkoa tekevän sinisen alueen alta varsinkin, jos sattuu jäämään renkaan ulkokehälle. Lisäksi pelin viimeisen sinisen renkaan alueella vahinkoa on nostettu. Lue kuvan alta tarkempi lista muutoksista englanniksi.

PlayerUnknown's Battlegrounds


  • Slightly decreased the waiting time of the blue zones in mid-to-late phase of a match

  • Slightly decreased the shrinking speed of the blue zones in mid-to-late phase (In this phase, blue zones will now move at a slower speed and the travel time of blue zones has slightly increased due to this change)

  • Slightly increased the damage per second of the last blue zone