Suomi
Gamereactor
uutiset
We Happy Few

We Happy Few on lykkääntynyt

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime elokuussa pitkän Early Access -tilassa viihtymisen jälkeen Compulsion Games ilmoitti We Happy Few -pelin saapuvan PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle 13. huhtikuuta. Näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan.

Kehittäjät ovat nyt julkaisseet videon, jolla he sanovat pelin tulevan ulos "tänä kesänä". Syyksi lykkäykselle annetaan se, etteivät tekijät ole tyytyväisiä pelin muutamaan ensimmäiseen tuntiin. Tarinaa aiotaan kuljettaa nopeammin eteenpäin, ja ensimmäistä saarta muokataan uusiksi.

Videon lopussa esitellään lisäksi uusi henkilöhahmo Sally. Nähdyn pätkän perusteella mimmillä on jokunen keino hihassaan.

Lisäksi Compulsion Games ja Gearbox ovat ilmoittaneet palauttavansa rahat takaisin niille Steam-version ostaneille, jotka eivät ole tyytyväisiä saamaansa sisältöön. Palautusoikeuden pitäisi olla voimassa riippumatta siitä, koska ostos on tehty, ja kuinka paljon peliä on pelattu.

Harmittaako lykkäys? Kommentoi alla.

HQ
We Happy Few

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään We Happy Few

GR Livessä tänään We Happy Few

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tänään GR Livessä paneudutaan 1960-luvun kummalliseen Britanniaan sijoittuvaan We Happy Few -peliin. Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Liity mukaan katsomaan ja...



Ladataan seuraavaa sisältöä