Suomi
Gamereactor
uutiset
Monster Hunter: World

Ei suunnitelmia Monster Hunter: Worldin Switch-versiosta

Alustapäätös tehtiin jo ennen Switchin julkaisua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Monster Hunter: World julkaistaan tällä viikolla PS4:lle ja Xbox Onelle. PC-versio julkaistaan myöhemmin kuluvana vuonna. Haastattelussaan IGN:lle ohjaajat Kaname Fujioka ja Yuya Tokuda täsmensivät, miksei pelille ole suunniteilla Nintendo Switch -julkaisua.

Heidän mukaansa syy on varsin yksinkertainen. Päätös eri alustoista tehtiin siinä vaiheessa, jolloin Switchiä ei ollut vielä julkaistu. Peli on ollut kehityksessä jo neljän vuoden ajan. Toiseksi selitykseksi annetaan se, että PS4 ja Xbox One soveltuvat parhaiten tekijöiden visioon pelinsä toteutuksesta.

Ottaen huomioon aiempien Monster Hunter -sarjan pelien läheinen yhteistyö Nintendon kanssa on moinen ratkaisu hieman yllättävä. Toisaalta ottaen huomioon pelin kunnianhimoisen toteutuksen ratkaisu muuttuu ymmärrettävämmäksi.

HQ
Monster Hunter: World

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Capcomin myynneistä 80% on digitaalista

Capcomin myynneistä 80% on digitaalista

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Microsoft on julkaissut levyasemattoman version Xbox Onesta, ja huhujen mukaan sama on tapahtumassa myös tulevassa konsolissa Xbox Series X. Sony on jo tehnyt selväksi,...

0
Uusi kuva Monster Hunter -elokuvasta

Uusi kuva Monster Hunter -elokuvasta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ohjaaja Paul W.S. Anderson työstää tällä hetkellä Monster Hunter -elokuvaa, ja pääosassa nähdään hänen vaimonsa Milla Jovovich. Aiemmin kaksikko on kunnostautunut...



Ladataan seuraavaa sisältöä