Suomi
Gamereactor
uutiset
God of War

God of War päivättiin huhtikuulle

Erikoisversiotkin tiedossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uuden God of Warin julkaisupäivästä on uumoiltu ja poristu jo hyvän tovin ajan. Nyt lopultakin tiedetään julkaisupäivän olevan 20. huhtikuuta 2018.

Sony Santa Monican Cory Barlog julkaisi varsin kattavan blogin pelistä ja siitä julkaistavista erilaisista versioista.

Kerro kommenteissa, minkä version aiot hankkia.

HQ

"Valituilta jälleenmyyjiltä" ennakkoon varaamalla saa kolme legendaarista maalausta kilpeen ja Luck of Ages -kokemuspisteboostin. Tämä antaa Kratokselle +10 ominaisuuteen Luck, ja samalla yhden ylimääräisen Enhancement-paikan. Luck kohottaa kokemuspisteiden ja hacksilverin saantia, ja niin ikään mahdollisuutta käyttää Perk-kykyjä.

God of WarGod of WarGod of War

Collector's Editionissa on 9" korkea patsas kera Gentle Giantin, ja mukana tulee myös kankainen kartta, taidepaketti, Huldra Bros -kaiverrukset ja niin edelleen.

God of War

Limited Edition on puolestaan suunniteltu niin, että se näyttää "suoraan Midgardin ahjosta tulleelta". Luvassa on musta ja hopeinen steelbook Huldra Bros. -logolla, fyysinen Dark Horsen taidekirja ja joitakin pelin sisäisiä tavaroita, kuten Death's Vow -haarniska ja God of Warin PS4-taustakuva.

God of War

Digital Editionissa on osansa roinasta, kuten voimaa kohottava Death's Vow -haarniska ja digitaaliset versiot taide- ja sarjakuvakirjoista.

God of War

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä