Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
uutiset
Far Cry 5

Ubisoft uskoo vuosien 2018 ja 2019 olevan parhaat yhtiön historiassa


Facebook
TwitterReddit

Ubisoft on asettanut kahden seuraavan tilivuoden ajaksi uuden ennätystavoitteensa. Raportissaan ensimmäisen yhdeksän kuukauden ajalle tilivuonna 2018 (joka päättyy 31.3.2018) Ubisoft paljasti, että kolmannen vuosineljänneksen mynnit nousivat 1 191,2 miljoonaan euroon, ja odotuksissa on 1 640 miljoonan myynnit tilivuoden loppuun mennessä. Kyseessä olisi 180 miljoonaa enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan.

Iso pamppu Yves Guillemot johtokuntineen uskoo Assassin's Creed Originsin kausipassin ja Far Cry 5:n julkaisumyynteihin. Far Cry 5:n odotetaan olevan sarjan eniten myyty peli.

Suurin osa Ubisoftin tuloista on peräisin "games as a service" -peleistä saatavista jatkuvista (mikro)maksuista ja yleensä digitaalisista myyneistä, jotka muodostavat jo 60% kaikista tuotoista. Ubisoftin pelit ovat menestyneet kaikilla alustoilla. Esimerkiksi Switchillä Mario + Rabbids Kingdom Battle on alustan menestynein niin sanotun ulkopuolisen kehittäjän tekemä peli.

Ubisoft odottaa tulojensa kasvavan luokkaan 2 100 miljoonaa tilivuoden 2019 loppuun mennessä. Tuona aikana julkaisuun odotetaan ainakin pelejä Skull and Bones ja The Crew 2.

Far Cry 5
Far Cry 5

Kiitokset Niko Partnersin Daniel Ahmedille