Suomi
Gamereactor
uutiset

Funcom julkistamassa postapokalyptisen skandiropen?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Norjalainen pelitalo Funcom on avannut Countdown2Zero-sivun, joka vihjailee sen seuraavasta pelijulkistuksesta. Sivulla pyörivä laskuri laskee aikaa ensi keskiviikkona tapahtuvaan paljastukseen. Sivun taustakuva paljastaa jonkinlaisen postapokalyptisen hämärän kuppilan, josta on bongattavissa ruotsinkielistä tekstiä.

Spekuloidaanpa hieman. Funcom sai hiljattain rahoitusta Cabinet Groupilta, joka omistaa paitsi Conan-sarjan oikeudet myös monia pöytäroolipelisarjoja. Yksi Cabinetin talliin kuuluvista nimikkeistä on Mutant Year Zero.

Ottaen huomioon laskurisivun nimen, sivulla esiintyvän maininnan "zonesta" ja postapokalyptiseltä näyttävän skandiasetelman, laskuri vaikuttaa viittovan Mutant-universumin suuntaan. Varmuus asiaan saataneen onneksi piakkoin, kun laskuri saavuttaa nollan.

Funcom tunnetaan etenkin mmo-roolipeleistään. Se ei silti välttämättä toimi projektissa itse kehittäjänä. Tiedon laskurista on jakanut myös ruotsalaiskehittäjä The Bearded Ladies (Landit Bandit), joten kyseessä voi hyvinkin olla yhteispohjoismainen hanke.

Funcom julkistamassa postapokalyptisen skandiropen?


Ladataan seuraavaa sisältöä