Suomi
Gamereactor
uutiset

Scifi-sarja The Expanse jatkuu kolmannella kaudella

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

James S.A. Coreyn romaaneihin perustuva tv-sarja The Expanse jatkuu kolmannella kaudella, joka käynnistyy Yhdysvalloissa 11. huhtikuuta Syfy-kanavalla. Muualla maailmassa sarjaa jakelee Netflix.

Valitettavasti Netflix ei ole vielä antanut tietoa, milloin kolmoskausi saadaan Suomeen. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, tämä tapahtuu syyspuolella - tovi sen jälkeen, kun kausi on päättynyt Syfyllä. Kaksi ensimmäistä kautta löytyvät tästä.

The Expanse sijoittuu noin parin sadan vuoden päähän tulevaisuuteen, jolloin ihmiset asuttavat aurinkokuntaa laajalti. Poliittinen peli käy tuolloinkin kuumana. YK, Mars ja asteroidivyöhykkeen hajanaiset liittoumat pelaavat valtapeliä. Vierasta alkuperää olevan molekyylin löydös johtaa takinkääntöihin ja uhkaa kiihottaa planetaariset kansakunnat sotaan.

Tv-sarjan pääosissa näyttelevät muun muassa Renny Harlinin elokuvissa esiintyneet Thomas Jane (Deep Blue Sea) ja Steven Strait (The Covenant). Kolmannelle kaudelle on kiinnitetty lisävahvistuksiksi ainakin David Strathairn (Good Night, and Good Luck) ja Elizabeth Mitchell, joka tunnetaan tv-sarja Lostin Juliet Burkena.

Expanse-kirjojen kirjoittaja James S.A. Corey on oikeasti salanimi, jonka alla operoivat Daniel Abraham ja Ty Franck.

Scifi-sarja The Expanse jatkuu kolmannella kaudella


Ladataan seuraavaa sisältöä