Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield V

Battlefield V sisältää satunnaisesti luotuja Conquest-tehtäviä?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Verkkoporina tänä vuonna julkaistavan Battlefieldin ympärillä jatkuu. Ihan hiljan raportoitiin huhusta, jonka mukaan peli sijoittuisi toiseen maailmansotaan aiemmin uumoillun Vietnamin sodan sijasta. Nyt maailmalle on vuotanut tietoja pelin tarinan toteutuksesta, loot-laatikoiden käytöstä ja pelattavuuden "liikkuvuudesta".

Venturebeatin mukaan niin sanotun Battlefield V -pelin tarina kerrotaan toistaan seuraavien lyhyiden jaksojen avulla eri henkilöhahmojen edesottamuksia seuraillen hieman Battlefield 1:n malliin.

Moninpeliin olisi tulossa satunnaisesti luotuja Conquest-tehtäviä. DICE olisi työstämässä kaverin kanssa pelattavaa co-op-pelimuotoa, ja kiinnittävänsä paljon huomiota toivottuun jaetun ruudun pelaamiseen. Nyt saatujen huhujen mukaan näiden mukana olemista valmiissa pelissä ei voida vielä varmistaa. Uutena pelimekaniikkana mukaan olisi tulossa kyky mennä selälleen makaamaan, kuten on ollut mahdollista tehdä Rainbow Six: Siegessä.

Loot-laatikot ja mikromaksut ovat tulossa, mutta sisältäen ainoastaan kosmeettista tavaraa. Mitä ilmeisimmin EA haluaa välttää uuden Star Wars Battlefront II -skandaalin.

Kaikkeen yllä mainittuun on syytä suhtautua silkkana huhuiluna. Se kuitenkin tiedetään, että ensimmäisen virallisen trailerin pitäisi saapua linjoille lähiaikoina.

Battlefield V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Battlefield V suuntaa Iwo Jimalle

Battlefield V suuntaa Iwo Jimalle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Electronic Arts käytti EA play -tapahtumassaan varsin runsaasti aikaa Battlefield V:n kuulumisille. Uutuutena on, että sotiminen siirtyy ennen pitkää Tyynelle...

0
Battlefield V:n mikromaksut ovat linjoilla

Battlefield V:n mikromaksut ovat linjoilla

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Battlefield V on saanut linjoille omat mikromaksunsa niitä varten, jotka haluavat maksaa ylimääräistä näyttääkseen päheältä verkossa. Battlefield Currency ei kuitenkaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä