Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4:n yksinpelin tilalla Battle Royale?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

PlayerUnknown's Battlegroundsin kohottaessa suosiotaan alettiin varsin nopeasti puhumaan siitä, että sama Battle Royale -meininki on tuleva ennen pitkää muidenkin pelisarjojen osaksi. Ensimmäisten joukossa tulee tietenkin mieleen Call of Duty, ja ilmeisesti näin on myös tapahtumassa.

Polygonin saamien tietojen mukaan Call of Duty: Black Ops 4:ssä ei enää olisi lainkaan perinteistä yksinpeliä. Yksi syy tähän olisi, ettei Treyarchilla ole ollut riittävästi aikaa asianmukaisen yksinpelin tekemiseen. Treyarch keskittyisikin moninpeliin, zombeihin ja co-op-pelaamiseen. Samalla avautuisi mahdollisuus Raven Softwarelle työstää yksinpelin tilalle oma versio Battle Royale -muodosta. Näyttää siis siltä, että Call of Duty: Black Ops 4 on oleva ensimmäinen Call of Duty, jossa ei ole lainkaan "oikeaa" yksinpeliä.

Huhun todennäköisyydestä huolimatta tietoon kannattaa toistaiseksi suhtautua huhuna. Huhuilu Black Ops 4:n tarinan puuttumisesta sopii yhteen toisen huhun kanssa, jonka mukaan tulossa olevassa Call of Duty: Modern Warfare 2 Remasteredissa olisi mukana pelkkä yksinpeli ilman moninpeliä.

Activision on jo aiemmin luvannut lisätietoa Call of Dutysta 17. toukokuuta.

Call of Duty: Black Ops 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Faccento perustaa Bad Moon Talentin

Faccento perustaa Bad Moon Talentin

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Entinen Call of Duty -pelaaja ja valmentaja Brice 'Faccento' Faccento on paljastanut Twitterissä perustaneensa kykyjenetsintätoimiston nimeltä Bad Moon Talent, jonka...

0
Eunited voitti 2019 CWL-finaalit

Eunited voitti 2019 CWL-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ensimmäiset CWL-finaalit on saatu päätökseen Miamissa. Paikan päällä 16 joukkuetta ottivat mittaa toisistaan, ja palkintopotti oli 1,25 miljoonaa dollaria. Sunnuntaina...



Ladataan seuraavaa sisältöä