Suomi
Gamereactor
uutiset
Rainbow Six: Siege

Nämä ovat Rainbow Six: Siege -turnaukset divisioonat

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viimeisen kahden viikon ajan on ollut käynnissä OMEN by HP -liiga Rainbow Six: Siegessa PC:llä. Nyt on aika julkistaa divisioonat ja turnaussuunnitelma. Klikkaa turnaussivua. Näin ollen turnauksen seuraava vaihe voi alkaa.

Otteluiden käymisen jälkeen on aina siirtyä semifinaaleihin ja finaaliin, joka käydään Gamereactorin studiolla 14. heinäkuuta klo 14:00 Suomen aikaa. Lähetys on toki nähtävissä Gamereactorin Live-sivulla, Youtubessa, Facebookissa ja Ubisoft Nordicin Twitch-kanavalla.

Rainbow Six: Siege

Seuraavaksi käytännöllistä tietoa turnaukseen osallistuville. Ottelut on käytävä loppuun annetun aikarajan puitteissa. Ota yhteyttä vastassa olevaan joukkueeseen Discordissa sopiaksesi ajan. Jos sopimukseen ei päästä, ota yhteyttä Tournament Adminiin, joka määrittää ajan teidän puolestanne. Ajankohdan selvittyä ota yhteys maililla tai kerro ajankohta Tournament Adminille.

Jos et halua isännöidä ottelua itse, voit pyytää Tournament Adminia hoitamaan asian. Pyyntö on kuitenkin tehtävä ainakin neljä tuntia ennen ottelun suunniteltua alkua.

Ottelun päätyttyä voittajajoukkueen kapteeni ottaa ruutukaappauksen tuloksesta ja lataa sen Toornamentiin kyseisen ottelun alle. Muista lisätä myös muut ottelun tiedot, kuten pelatut kartat ja niiden tulokset.

Kysymyksiä ja ohjeita ongelmatilanteissa saa kirjoittamalla sähköpostia yllä olevaan osoitteeseen ja ottamalla Discordissa yhteyttä Tournament Adminiin.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?



Ladataan seuraavaa sisältöä