Suomi
Gamereactor
uutiset
Destiny 2

Voisiko cross-play tulla Destiny 2:een? Mahdollisuus kiinnostaa Bungieta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bungie on kiinnostunut cross-playn eli alustojen välisen moninpelin toteuttamisesta Destiny-sarjassaan. Näin ilmaisivat Destiny 2: Forsakenin vetovastuussa olevat Steve Cotton ja Scott Taylor GameRantin haastattelussa. Kaksikon mukaan aihe ei ole jäänyt studiolta huomaamatta, ja siitä keskustellaan aktiivisesti. Mitään ei ole kuitenkaan vielä tekeillä.

Cross-play on viime kuukausien kuuma peruna. Ominaisuus on tullut muun muassa Rocket Leagueen, Minecraftiin ja Fortniteen, mutta kysynnän kasvaessa Sony on aidannut PS4-pelaajat omalle pihalleen. Näin osa kaveriporukoista ei ole voinut pelata yhdessä, koska kaikki eivät omista samoja laitteita.

Bungien houkutus tarttua cross-playhin on mielenkiintoista siksikin, että Destiny-sarjaa on markkinoitu Playstation edellä. Ellei Sony muuttaisi asennettaan, cross-play toteutuisi mitä todennäköisemmin Xbox Onen ja PC:n välillä.

Destiny 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Destiny 2: Curse of Osiris DLCScore

Destiny 2: Curse of Osiris DLC

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Bungien kaltaisen ison ja ammattitaitoisen studion luulisi oppivan virheistään. Ensimmäinen Destiny on kuitenkin näemmä jäänyt unholaan, sillä Curse of Osiris -lisäri toistaa kaikki isiensä virheet.



Ladataan seuraavaa sisältöä