Suomi
Gamereactor
uutiset
Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

Asterix ja Obelix tekevät paluun uudessa XXL-seikkailussa - myös edellisen remasterointi tulossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Anuman Interactive ja Microïds ovat vahvistaneet kaksi lisäystä Asterix & Obelix -pelisarjaan. Ensin kauppoihin rynnistää uusintajulkaisu toimintaseikkailu Asterix & Obelix XXL 2:sta, joka ilmestyi alkujaan 2005 PS2:lle ja PC:lle. Myöhemmin seuraa täysin uusi Asterix & Obelix XXL 3. Pelejä kehittää ranskalainen Osome Studio (White Night).

XXL 2:n uusintajulkaisua päästään ihmettelemään 29. marraskuuta PS4:llä, Xbox Onella, Switchillä ja PC:llä. Tarjolle tulee tietysti myös erikoisversioita:


  • Asterix & Obelix XXL 2 Limited Edition, joka sisältää pelin ohella kolme figuuria (Asterix, Obelix ja Dogmatix) ja on saatavilla kaikilla konsolialustoilla.
  • Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

  • The Collector Edition 'these Gauls are crazy!', joka sisältää pelin ohella hartsifiguurin ja muita myöhemmin ilmoitettavia bonuksia. Saatavilla PS4:llä ja Switchillä.

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

Asterix & Obelix XXL 3:n julkaisua odotetaan loppuvuoteen 2019. Uusi seikkailu saa vaikutteensa tietysti sarjakuvista ja mahdollistaa sekä Asterixin että Obelixin ohjaamisen. Luvassa on taistelua ja pulmia, joita pääsee pelaamaan yksinpelinä tai co-opina.

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä