Suomi
Gamereactor
uutiset
Darksiders III

Lipsauttiko Microsoftin kauppa Darksiders III:n julkaisuajan?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nordic Games Publishing julkisti Darksiders III:n suunnilleen vuosi sitten, mutta ilman julkaisuaikaa. Huhtikuussa huhuttiin, että peli tulisi elokuussa. Jos Microsoft Storea on uskominen, näin pian peliä ei kuitenkaan ole tiedossa. Ilman sen kummempaa julkistusta Microsoftin kauppa päivitti pelin julkaisuajaksi 27. marraskuuta.

Kuten tavallista vastaavissa tapauksissa, Microsoft Store vetäisi päiväyksen nopeasti alas. Virallista vahvistusta asiasta ei ole annettu, joten siihen kannattaa suhtautua vielä pienellä varauksella. Päiväys tosin sattuu tiistaille, joka on yleinen julkaisupäivä Yhdysvalloissa.

Darksiders-sarjan edellinen osa ilmestyi 2012. Timakkaa hack and slash -toimintaa tarjoileva sarja kertoo Ilmestyskirjan ratsastajista sarjakuvakäsikirjoittaja Joe Madureiran luomassa maailmassa.

Darksiders III:n pääosassa on kolmas ratsastaja Fury, joka lähetetään tuhoamaan seitsemän kuolemansyntiä.

Darksiders III

Kiitos, Windows Central.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
THQ Nordic osti Gunfire Gamesin

THQ Nordic osti Gunfire Gamesin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gunfire Gamesin perustivat Vigil Gamesin veteraanit, ja studiolla on ollut työn alla Darksiders-pelejä jo useita vuosia. Nyt Darksidersin julkaisija THQ Nordic on...

1
Darksiders III ei mene kaupaksi

Darksiders III ei mene kaupaksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Darksiders III julkaistiin 27. marraskuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Valitettavasti myynnit eivät ole olleet hyvät, joka...



Ladataan seuraavaa sisältöä