Suomi
Gamereactor
uutiset
Code Vein

Dark Soulsin inspiroima Code Vein myöhästyy ensi vuoteen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Toimintaroolipeli Code Vein myöhästyy muutamalla kuukaudella, mikä puskee julkaisun ensi vuoden puolelle. Julkaisusta vastaavan Bandai Namcon mukaan Code Veinin kehittäjät tarvitsevat lisäaikaa hioakseen pelimekaniikat kuntoon.

Code Vein on Dark Soulsin inspiroima. Se tutkiskelee samalla tavalla kolkkoja maailmoja, tarjoilee hirvittäviä pomovastuksia ja panostaa yksi vastaan yksi -taistelutilanteisiin. Visuaalisesti se nojaa kuitenkin anime-tyyliseen kuvitukseen synkän keskiaikaisen fantasian sijaan.

Dark Soulsista eroaa myös se, että pelaajan matkassa taivaltaa aina tekoälykymppani. Kumppania voi vaihtaa tukikohdassa, ja jokaisella on omat kykynsä, jotka hahmo tuo toimintaan.

HQ
HQ
Code VeinCode VeinCode Vein

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Code VeinScore

Code Vein

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Darks Soulsilta kopioitu pelimekaniikka on saanut ylleen maalikerroksen animea.

0
Näin avautuu Code Veinin lehdistöloota

Näin avautuu Code Veinin lehdistöloota

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bandai Namcon Code Vein on julkaistu, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Gamereactor sai haltuunsa toki myös niin sanotun press kitin, joka avataan juhlallisesti.....

0
Gamereactorin videoarviossa Code Vein

Gamereactorin videoarviossa Code Vein

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kovasti Dark Soulsia lainaava Code Vein on julkaistu, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täältä. Aina ei kuitenkaan huvita lukea, ja silloin kannattaa katsella alta...



Ladataan seuraavaa sisältöä