Suomi
Gamereactor
uutiset
Pro Evolution Soccer 2019

Konami paljasti uusia yksityiskohtia PES 2019:n Master Leaguesta

Kansainvälinen Champions Cup, paremmat siirtoneuvottelut ja lisää lisensoituja liigoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka netissä pelattava myClub on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista viimeisimmässä PES-sarjan osassa, Master League on silti yksi pelisarjan suosituimmista pelitiloista. Vuoden 2019 -painos sisältää useita uusia ominaisuuksia Master Leaguessa ja Konami kertoi niistä hiljattain lisää.

Mestareiden liigan ja Euroopan liigan lisenssien menettämisen jälkeen Konami keskittyy nyt kansainväliseen Champions Cupiin, joka pelataan ennen sarjakauden alkamista monien maailman kovimpien seurojen kesken. Champions Cupia voi tulevassa pelissä pelata myös Master Leaguen ulkopuolella.

Toinen kerrottu ominaisuus on paranneltu siirtosysteemi, sisältäen paremman budjetinhallinnan ja realistisemman lähestymistavan neuvottelupöytään, niin seurojen kuin pelaajienkin välillä. Master Leaguen faneille luvassa on myös uusi uutisvirta, jossa näytetään parhaimpia paloja sarjojen viimeisimmistä tapahtumista. Viimeiseksi Konami kertoi seuraavan PESin sisältävän suuremman määrän lisensoituja liigoja, jotka ovat kaikki mukana myös Master Leaguessa.

Pro Evolution Soccer 2019 saapuu PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle elokuun 30. päivä

Pro Evolution Soccer 2019

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä