Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Overwatch-kisan voitto Suomeen

Onnea vain

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactorissa kisattiin hieman ennen kesäkuun alkua Overwatchissa, ja palkintona oli Overwatchin Collector's Edition PC:lle, ja siihen päälle Soldier: 76:n patsas. Kisailu käytiin täällä.

Pohjoismaiden keskinäinen kilpailu on ratkennut, ja voittajaksi päätyi kotoinen ietuuu. Häneen on otettu yhteyttä Gamereactorin yksityisviestillä ja sähköpostilla. Kuittausta pyydetään.

Onnea voittajalle!

Overwatch

1. Reaper oli itsestäni mielenkiintoinen jo aivan blizzconin julkaisutrailerin perusteella, jonka katsoin suorana lähetyksenä yöllä.
2. Ei muista peleistä oikein sovellu mikään hahmo millään tavalla overwatchiin. En osaa kuvitella Thrallia overwatchissa ampumassa salamoita.
3. Ensimmäisenä mieleen tuli Brasiliassa sijaitsevat Favelat. Siellä olisi helppo saada korkeuseroja sekä liikkuminen olisi helppoa, kun talot ovat pieniä ja kujia olisi paljon.
4. Reinhardt, Tankkina olisi hauskaa pelata, mutta ensin olisi ehkä parempi pelata hahmolla joka tekee vain vahinkoa, jotta pääsisi peliin mukaan ja tietäisi muita katsomalla mitä Reinhardtilla pitäisi tehdä. Peliä opittua vaihtaisi siihen hahmoon ja alkaisi kantamaan pelejä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....



Ladataan seuraavaa sisältöä