Suomi
Gamereactor
uutiset
Doom Eternal

Doom Eternal vie pelaajan niin taivaaseen kuin helvettiinkin?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tämän vuoden QuakeConissa Bethesda ja id Software esittelivät pitkään ja hartaasti tulossa olevaa Doom Eternalia. Pelaaminen tapahtui helvetiksi muuttuneessa Maassa, mutta ehkä muutakin on tulossa?

Esitellyssä videossa näkyi mystinen sininen alue, ja joidenkin mielestä tämä on nyt sitten pelin versio taivaasta tai paratiisista. Eurogamer kysyi asiaa id Softwaren Marty Strattonilta, eikä mies vastannut selvästi.

"What do you think it is? We don't want to say. You will learn what that place is when you play Doom Eternal, and the answer to that question is really compelling. I will say this: it's not Hell. That blueish place is not Hell."

"You've just gotta play the game. We hope the question of 'Where am I?' and 'What's going on here?' is what drives people to dig into the story."

Mitä on tulossa? Kommentoi alla.

HQ
Doom Eternal

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Doom Eternal (Nintendo Switch)Score

Doom Eternal (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Petter Lundberg

Koronakevät 2020 sai Animal Crossing: New Horizons -saariseikkailusta ja Doom Eternal -räiskinnästä itselleen kätevästi pelilliset keulakuvat - netti oli nopeasti...

0
Doom Slayer on nyt parhaimmillaan patsaana

Doom Slayer on nyt parhaimmillaan patsaana

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Japanilainen Figma on tunnettu näyttävistä figuureistaan eli päheistä patsaistaan, ja lisäksi tuotteet ovat yleensä ihan kohtuullisella hinnalla myytäviä. Kesäkuussa 2022...



Ladataan seuraavaa sisältöä