Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Overwatch Switchille on mahdollinen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Diablo III on todellakin tulossa Nintendo Switchille. Ilmiselvä jatkokysymys tietysti on, voisivatko muutkin Blizzardin pelit olla tulossa Nintendon uudelle konsolille. Näyttää siltä, että ainakin Overwatch voisi tulla kyseeseen.

Gamespot haastatteli Blizzardin Pete Stilwellia, jonka mukaan painopiste on tällä hetkellä Diablo III:n Switch-versiossa, mutta Overwatch on "mahdollisuuksien rajoissa", ja että Overwatchin saa kyllä pyörimään Switchillä.

Samassa haastattelussa Stilwell mainitsi senkin, että hyvin todennäköisesti Starcraft 2 ei ole tulossa Switchille, koska se vaatisi mittavia muutoksia itse pelattavuuteen. Overwatch on sen sijaan aivan erilainen tapaus.

Pitäisikö Overwatch saada Switchille? Kommentoi alla.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....



Ladataan seuraavaa sisältöä