Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
uutiset

Huhun mukaan Nintendo Switchistä uusi 4K-malli ensi vuonna


Facebook
TwitterReddit

Nintendo Switch myy hyvin, mutta joidenkin ulkopuolisten kehittäjien into tuoda pelejään laitteelle ei ole kovinkaan korkea johtuen Switchin maltillisemmista tehoista ja pienemmästä levytilasta verrattuna PS4:ään ja Xbox Oneen. Nyt huhuillaan kuitenkin, että Switchistä olisi tulossa 4K-versio.

Game Rantin mukaan tunnettu sisäpiiriläinen Marcus Sellars olisi kertonut uudesta Switch-mallista Twitterissä, joskin kaikki tviittaukset on sittemmin poistettu.

Sellarsin mukaan uudessa konsolissa olisi 8GB RAMia, 128GB sisäistä muistia ja PS4 Pro'n malliin "dynaaminen skaalaus" 4K-kuvalle. Tulossa olisi myös pelejä vain ja ainoastaan tälle uudelle konsolille, josta esimerkiksi mainittiin tulossa oleva Resident Evil 2 -uusintaversio.

Uusi malli Nintendo Switchistä olisi tulossa vuoden 2019 alussa. Moiseen tietoon on toki suhtauduttava toistaiseksi pelkkänä huhuna.