Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Katso Destiny 2: Forsaken -videoita ja voita palkinto!


Facebook
TwitterReddit

Kysymys 3: The Last Wish on Destiny 2: Forsakenin uuden raidin nimi. Jos saisit nimetä ja suunnitella oman raidisi, millainen se olisi?

Kysymys 2: Destiny 2:ssa on paljon erilaisia aseita. Jos suunnittelisit ja nimeäisit oman aseesi, millainen se olisi? Mitä erikoista siinä olisi?

Kysymys 1: Mikä hahmoluokka on suosikkisi Destiny 2:ssa ja miksi?

Tänään Destiny 2:n laajennus Forsaken julkaistaan. Bungie on kuunnellut fanien palautetta, ja päivityksien karttuessa Destiny 2:n suunta kääntyy. Uuden sisällön ohella mukana tulee nyt uusi pelimuoto Gambit, joka sekoittaa keskenään PvE- ja PvP-elementtejä.

Forsakenia juhlitaan sarjalla videoita, joita on tulossa kolme kappaletta. Ensimmäisen videon kysymyksen kera voi katsella tämän uutisen alusta. Vastaa kysymykseen kommenttiosiossa. Vastatessasi seuraaviin kysymyksiin muista ottaa lainaus edellisestä vastauksestasi LAINAA-toiminnolla eli "-merkillä.

Palkintona on päheä Legendary Collection haluamallesi alustalle. Mahdollisuutena on myös voittaa erityinen taidekirja kaiken muun päälle.

Jaossa on yksi Destiny 2 Legendary Collection kullekin Pohjoismaalle, ja yksi taidekirja arvotaan kaikkien maiden kesken.

Onnea kisaan!

Destiny 2