Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Seksuaalinen häirintä verkkopeleissä rangaistavaksi

Ainakin Etelä-Korean viranomaisen mukaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Seoul Newspaperin mukaan,josta raportoi dotesports, Etelä-Korean viranomainen National Assembly's Gender Equality and Family Committee työstää lakiehdotusta seksuaalisesta ahdistelusta videopeleissä. Tarkoituksena on tehdä moinen rangaistavaksi maan laissa.

Useissa peleissä on paha tapa puhua "toksisesti" kanssapelaajille, ja joskus moinen etenee oikeaksi seksuaaliseksi ahdisteluksi asti. Esimerkiksi Overwatchia valvoo Blizzard itse, ja pelissä on työkalut huonosta käytöksestä ilmoittamiseen.

Yleensä asian ovat hoitaneet pelinkehittäjät ja julkaisijat, mutta nyt tehty aloite veisi asian astetta korkeammalle tasolle. Sanomalehdellä ei kuitenkaan ollut kertoa esimerkkejä tapauksista.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....



Ladataan seuraavaa sisältöä