Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Viimeinen Assassin's Creed Odyssey -kisavideo nyt katsottavissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Kysymys 4: Kuka sarjan assassiini on suosikkisi ja miksi?

HQ

Kysymys 3: Assassin's Creed Odyssey on ensimmäistä kertaa vahvasti roolipeli. Mitä olet mieltä uudesta suunnasta, ja pitäisikö saman suunnan jatkua tulevaisuudessa?

HQ

Kysymys 2: Pelata voi joko Alexiosina tai Kassandrana. Kumman valitset, ja miksi?

HQ

Kysymys 1: Sarja on nyt vieraillut Egyptissä ja Kreikassa. Mihin seuraava Assassin's Creed sijoittuu, ja miksi juuri sinne?

HQ

Assassin's Creed Odyssey julkaistaan ihan justiinsa, joka on taas uusi eeppinen osa kuuluisaan historialliseen pelisarjaan. Merkkien perusteella luvassa on sarjan isoin peli, joten Gamereactor luo menoon katsauksia videoiden muodossa. Palkintona on niin ikään melkoisen mahtava kokonaisuus, joita on yksi kappale. Kisassa ovat mukana kaikki Pohjoismaat.

Tulossa on kaikkiaan neljä (4) videota, joissa käsitellään pelin maailmaa, uusia roolipelielementtejä, henkilöhahmoja & tarinaa ja tulevaisuuden DLC-laajennuksia. Uuden videon mukana tulee myös uusi kysymys, ja vastattuasi kaikkiin neljään olet mahdollisesti pääpalkinnon voittaja.

Vastatessasi kysymyksiin 2-4 muista ottaa aiemmasta vastauksestasi lainaus LAINAA-toiminnolla, joka on siis "-merkki viestisi alalaidassa.

Palkinto koostuu kolmesta osasta: Broken Spear of Leonidas ja figuuri sekä Alexiosista että Kassandrasta.

Onnea kisaan!

Assassin's Creed Odyssey

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä