Suomi
Gamereactor
uutiset

Sony testaa PSN-nimen vaihtamista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Valikoidut käyttäjät pääsevät pian testaamaan toimintoa, jolla PSN-nimensä voi vaihtaa. Asiasta ilmoitti Sony. Toiminto siirtyy preview-ohjelmaan beta-tilassa PS4:llä. Virallinen julkaisu tapahtuu vuoden 2019 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

Marraskuun loppuun asti testaajat voivat vaihtaa PSN-nimeään niin monta kertaa kuin haluavat. Ensimmäinen nimenvaihto on ilmainen, mutta sitä seuravat maksavat 9,99 euroa kappale (4,99 euroa PS Plus -jäsenille).

Uuden nimen ottaneet käyttäjät voivat valita, haluavatko vanhan nimen näkyvän uuden nimen rinnalla. Tämän tarkoituksena on helpottaa kavereiden tunnistustyötä. On myös huomattava, ettei jokainen peli tue nimen vaihtamista. Sonyn lausunnon mukaan ainakin 1.4.2018 jälkeen julkaistut pelit tukevat nimen vaihtamista.

Niin ikään kaikki PS3- ja PS Vita -pelit eivät nekään tue nimen muuttamista. Täydellinen lista tuetuista peleistä julkaistaan vuoden 2019 alussa. Lopuksi Sony antaa mahdollisuuden vanhan nimen palauttamiselle, jos jokin menee vikaan.

Sony testaa PSN-nimen vaihtamista


Ladataan seuraavaa sisältöä