Suomi
Gamereactor
uutiset

Uusi konsoli on tulossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet pelannut videopelejä jokseenkin vakavana harrastuksena vuosia, on nurkkiin varmasti alkanut kertyä yhtä jos toistakin konsolia. Tällä hetkellä aktiivisimmassa käytössä saattavat olla PS4, Xbox One, Nintendo Switch ja Nintendo 3DS (ja tietysti PC), mutta aina on tilaa yhdelle?

Dual Shockersin raportin mukaan Intellivision Entertainment on paljastanut uuden konsolin nimeltä Intellivision Amico Portland Retro Gaming Expossa pitämässään esityksessä. Intellivision Amico julkaistaan 10. lokakuuta 2020.

Konsoli tulee olemaan perheystävällinen retrovehje, jolle julkaistaan ainoastaan kaksiulotteisia lapsille soveltuvia pelejä. Näiden pelien hinta on välillä 2,99-7,99 dollaria. Erityisen sirun ansiosta 2D-grafiikan pitäisi olla parempaa kuin PS4:llä ja Xbox Onella.

Kaikki pelit tulevat olemaan yksinoikeudellisia, ja suurimmaksi osaksi vanhojen pelien uusintajulkaisuja. Peleistä mainittiin nimeltä jo ainakin Moon Control, Burgertime, Lode Runner, ToeJam and Earl, Spelunker ja Pong. Intellivision toivoo myös niin sanottujen ulkopuolisten kehittäjien tekevän alustalle pelejä. Luvassa on myös verkkotuki.

Intellivision Amico käyttää HDMI-kaapelia, siinä on wi-fi-tuki ja kaikki pelit ovat digitaalisia. Ohjain toimii bluetooth-yhteydellä. Hintaa konsolilla tulee olemaan 149-179 dollaria.

Uusi konsoli on tulossaUusi konsoli on tulossa
Dual Shockers
HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä