Suomi
Gamereactor
uutiset
Battalion 1944

Square Enix investoi Bulkhead Interactiveen

Japanilainen julkaisija hankki 20 prosentin osuuden Battalion 1944:n kehittäjästä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Square Enixillä on ollut läheinen suhde Derbyssä sijaitsevaan pelistudio Bulkhead Interactiveen, jonka pelit The Turing Test (2016) ja Battalion 1944 (Early Access, 2018) he julkaisivat. Nyt tästä suhteesta on tullut viellä tiivimpi, kun Square Enix hankki 20% osuuden studiosta.

"Olen todella innoissani että voimme tiivistää yhteistyötämme Bulkheadin kanssa", sanoi Phil Elliott, Indie julkaisuvastaava Square Enixiltä. "Se oli selvää minulle jo ensitapaamisellamme vuonna 2015 että tiimillä on paljon potentiaalia. Odotamme innolla miten voimme auttaa heitä kehittämään tätä potentiaalia tulevina vuosina."

Joe Brammer, Bulkhead Interactiven toimitusjohtaja, lisäsi: "On ollut loistava kokemus työskennellä Philin ja Square Enixin tiimin kanssa - he ovat aina olleet todella kannustavia ja ajaneet etuamme, joten tämä tilaisuus tiivistää tätä yhteistyösuhdetta on loistava kehittyvälle pelistudiollemme."

Battalion 1944 julkaistaan "aikaisin vuonna 2019", jonka jälkeen Bulkhead Interactive aikoo työllistää "uutta IP:tä Square Enixille".

Battalion 1944

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Battalion 1944 saapui Early Accessiin

Battalion 1944 saapui Early Accessiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Battalion 1944 -pelin Early Access -julkaisu on tapahtunut, ja hintaa tällä toisen maailmansodan pyssyttelyllä on 15 euron verran. Bulkhead Interactiven silmät kiiluvat...



Ladataan seuraavaa sisältöä