Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty tuottanut rahaa tuplasti enemmän kuin Star Wars

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Call of Duty 4: Modern Warfaren julkaisusta alkaen CoDista on kasvanut peliteollisuuden jättiläinen. Call of Duty: Black Ops 4 ei onnistunut enää kasvattamaan voittojaan sijoittajia tyydyttävällä tavalla, mutta sarjan tekemät tuotot ovat silti jotain aivan poikkeuksellista.

Games Industry on tehnyt vertailun Call of Dutyn ja Marvel Cinematic Universen välillä. Tulos on merkille pantava Twitterin mukaan.

"Call of Duty has made more money than the box office takings of the Marvel Cinematic Universe - and double that of Star Wars"

Toisin sanoen Call of Duty on tuottanut enemmän rahaa kuin mitä Marvel Cinematic Universe on saanut lipputuloina. Lisäksi Call of Dutyn lukema on kaksi kertaa niin paljon kuin Star Warsin keräämät lipputulotuotot.

Call of Duty: Black Ops 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Faccento perustaa Bad Moon Talentin

Faccento perustaa Bad Moon Talentin

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Entinen Call of Duty -pelaaja ja valmentaja Brice 'Faccento' Faccento on paljastanut Twitterissä perustaneensa kykyjenetsintätoimiston nimeltä Bad Moon Talent, jonka...

0
Eunited voitti 2019 CWL-finaalit

Eunited voitti 2019 CWL-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ensimmäiset CWL-finaalit on saatu päätökseen Miamissa. Paikan päällä 16 joukkuetta ottivat mittaa toisistaan, ja palkintopotti oli 1,25 miljoonaa dollaria. Sunnuntaina...



Ladataan seuraavaa sisältöä