Suomi
Gamereactor
uutiset
Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III saa salaisen lopun ja epilogin julkaisunsa jälkeen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hieman ennen joulua Gamereactor uutisoi, kuinka varas oli saanut haltuunsa Kingdom Hearts III:n fyysistä versiota joitakin kappaleita. Pelin ohjaaja Tetsuya Nomura kertoi myöhemmin, että pelin avainkohtauksia julkaistaan vasta julkaisun tienoilla. Nyt Square Enix on paljastanut nämä suunnitelmat.

Kingdom Hearts III julkaistaan 29. tammikuuta PS4:lle ja Xbox Onelle. Samana päivänä julkaistaan myös niin sanottu memory archive päivityksenä. Tämän videon pitäisi esittää yhteenvetona sarjan aiemmat tapahtumat niille, joille se kolmas Kingdom Hearts on ensikosketus sarjaan.

Päivää myöhemmin eli 30 tammikuuta julkaistaan erillinen epilogi. Tämän nähdäkseen on ensin läpäistävä itse peli. Salainen loppuratkaisu seuraa perässä 31. tammikuuta, johon pääsee käsiksi vain tietyt vaatimukset täyttämällä. Square Enixin mukaan on pelattava tietyillä vaikeustasoilla, ja tehtävä tietyt valinnat pelaamisen aikana.

Square Enixin mukaan näiden lisäpätkien lataaminen ei ole välttämätöntä Kingdom Hearts III:n loppuun pelaamiselle. Lupauksien mukaan tulossa on täysi pelikokemus ilman internetyhteyttä.

HQ
Kingdom Hearts III

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä