Suomi
Gamereactor
uutiset

Devil May Cry -näyttelijä Reuben Langdonia kohti ammuttu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Reuben Langdon on näyttelijä ja stuntman, joka muistetaan muun muassa elokuvista Pirates of the Caribbean ja Avatar. Videopelaajille Langdon on tutumpi Devil May Cry:sta ja Street Fighterista. Mies kertoi Twitterissä joutuneensa Steve Copelandin kanssa dokumenttia tehdessään hyökkäyksen kohteeksi. Tarkemmin sanottuna heitä kohti ammuttiin Guatemalassa.

Hyökkääjä ampui autoa takaapäin, ja tuuman verran erilaisella lentoradalla luoti olisi osunut Langdonia päähän. Ampuja koetti päästä autoon sisään sivuovesta. Kun se ei onnistunut, hyökkääjä ampui lisää laukauksia autoon. Langdon ja Copeland kaasuttivat pois paikalta vammoja saamatta.

Langdon: "We are blessed and deeply grateful to be alive. This puts an extra layer of importance on the work we are doing."

Copeland: "I know there are forces at play that would rather not see this positive transformation sweep the planet, but this movement is ancient, all-inclusive, and cannot be stopped."

Työn alla oleva dokumenttielokuva on nimeltään Vision of the Ages. Kyseessä on jatko-osa Copelandin Shift of the Agesille.

Devil May Cry -näyttelijä Reuben Langdonia kohti ammuttu


Ladataan seuraavaa sisältöä