Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Opi lisää The Division 2:sta uudessa videosarjassamme

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

The Division 2:n julkaisu lähestyy. Pelistä on pidetty niin suljettu kuin avoinkin betatesti, mutta silti osa pelaajista halunnee lisätietoa siitä, mitä oikeastaan onkaan tulossa.

Tässä haluaa Gamereactor auttaa uudella videosarjallaan yhteistyössä Ubisoftin kanssa. Luvassa on siis videoita The Division 2:sta ja sen eri osista.

Ensimmäisellä videolla kerrotaan siirtymisestä hämärästä New Yorkista vehreään Washington D.C.:hen. Toisella videolla aiheena on pelin tarjoama monipuolinen sisältö.

Kolmas video on saapunut, ja sen keskittyy niin sanottuun endgame-pelaamiseen eli siihen, mitä tekemistä on sen jälkeen, kun lopputekstit ovat rullanneet ruudulla.

Neljäs ja viimeinen video keskittyy PvP-pelaamiseen.

HQ
HQ
HQ
HQ
The Division 2

Gamereactor on tehnyt yhden tai useamman videon yhteistyössä mainostajan kanssa kyseisestä tuotteesta. Videon on tehnyt Gamereactor, ja se on siis sponsoroitu. Lue lisää klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
The Division 2 ei laajenekaan tänä vuonna

The Division 2 ei laajenekaan tänä vuonna

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Aiemmin tänä vuonna Massive Entertainment teki päätöksen tuoda vieläkin uutta sisältöä live service -peliinsä The Division 2. Luvattuna oli varsin mittava laajennus uuden...



Ladataan seuraavaa sisältöä