Suomi
Gamereactor
uutiset
Anthem

Joukko pelaajia boikotoi Anthemia tämän viikon ajan viestinä Biowarelle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Biowaren Anthemia on aktiivisesti päivitetty julkaisunsa jälkeen. Yhden päivityksen mukana linjoille livahti bugi, jota pelaava kansa ei pitänyt bugina lainkaan. Pelaamalla saatavan tavaran eli "lootin" määrässä ja laadussa tapahtui muutos, jonka jälkeen käyttöön putosi enemmän ja aiempaa harvinaisempaa tavaraa.

Lootin lisääntynyt määrä ja laatu johtivat siihen, että pelaajilla oli erittäin hauskaa Anthemin parissa. Nyt tämä hauskuutta lisännyt bugi on poistettu, joka puolestaan suututti aktiivisimmat Anthemin pelaajat.

Mikä neuvoksi? Osa pelaajista on päättänyt ryhtyä kuluvan viikon ajaksi Anthem-boikottiin. Asiasta kertoi GameWatcher.

"stop playing from 03/11/2019 - 03/15/2019 to make a point."

On mielenkiintoista nähdä, miten Bioware asiaan reagoi. Vaikutimena on Biowaren ja EA:n pyrkimys saada pelaajat viettämään Anthemin parissa mahdollisimman paljon aikaa. Toisaalta taas pelaajat haluavat pitää hauskaa pelatessaan Anthemia.

Toisaalta selvää on sekin, että jos kansalla on hauskaa pelatessaan Anthemia, he silloin myös pelaavat Anthemia enemmän ja kauemmin.

Anthem

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
AnthemScore

Anthem

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Anthemin vakuuttava potentiaali kärsii lajityyppinsä lainalaisuuksista

0
Anthemin luova ohjaaja jätti Biowaren

Anthemin luova ohjaaja jätti Biowaren

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Biowaren live service -nimike Anthem julkaistiin helmikuussa 2019, ja vastaanotto ei ollut ylistävä. Sittemmin ryhdyttiin puuhaamaan koko pelin uusiksi käynnistävää isoa...



Ladataan seuraavaa sisältöä