Suomi
Gamereactor
uutiset
Judgment

Judgment vedetty kaupoista Japanissa ääninäyttelijän törttöilyn vuoksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ryu ga Gotoku Studio työstää tällä hetkellä Yakuza-pelien maailman sijoittuvan Judgmentin länsimaiden julkaisua. Japanissa peli saatiin ulos jo viime vuoden joulukuussa. Julkaisija Sega on nyt paljastanut, ja asiasta raportoi Gematsu, että pelin toimitukset on keskeytetty niin fyysisten kuin digitaalistenkin myyntien osalta. Syynä näin voimakkaaseen toimeen on, että pelissä nähtävä näyttelijä Pierre Taki on pidätetty, ja häntä syytetään kokaiinin käytöstä.

Vaikuttaako tämä sitten Judgmentin länsimaissa tapahtuvan julkaisun aikatauluun? Wall Street Journalin Takashi Mochizuki kertoi Twitterissä, että asiasta käydään keskusteluja.

"Sega: discussing what to do with western release of its "Judgement" game after a related Japanese actor's arrest. No decisions made yet."

Vuonna 2016 Yakuza 4 -pelin näyttelijä Hiroki Narimiyaa syytettiin kokaiinin käytöstä, ja hänen osuutensa tehtiin peliin kokonaan uusiksi.

HQ
HQ
Judgment

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
JudgmentScore

Judgment

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Tutkintaa ja hutkintaa Kamurochon kaduilla

0
Saako Judgment jatkoa?

Saako Judgment jatkoa?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Yakuza-sarja keskittyy Japanin järjestäytyneen rikollisuuden maailmaan. Kesäkuussa 2019 saatiin Judgment, joka tarkastelee samaa maailmaa poliisin ja muiden lainvalvojien...



Ladataan seuraavaa sisältöä